Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul https://www.farmaciamorpheus.ro/ este oferit de Morpheus S.R.L.  cu sediul in Str. Mihai Eminescu, bl. 1, sc. B, Parter, Falticeni, jud. Suceava inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J33/623/1997, avand cod unic deinregistrare RO9852863, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Mihai Eminescu, bl. 1, sc. B, Parter, Falticeni, jud. Suceava.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
[email protected] – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
[email protected] – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0723 113 013
Prin fax la numarul: –

II. Despre 
FarmaciaMorpheus.ro
FarmaciaMorpheus.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor saiposibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor seface pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul FarmaciaMorpheus.ro, precum si orice alt material avandlegatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altamodalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice altemateriale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acestlucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate delegislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce saupermite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele FarmaciaMorpheus.ro fara adetine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici deincadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusivimagini, texte, interfete, formulare) ale FarmaciaMorpheus.ro fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a FarmaciaMorpheus.ro, atata timp cat aceasta actiune nuprezinta serviciul FarmaciaMorpheus.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatoriesau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, saumarci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul FarmaciaMorpheus.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare inpaginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (creareaunui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite serviciioferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primireanewsletterului FarmaciaMorpheus.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, vatrebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator peSite). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catredvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a FarmaciaMorpheus.ro si a Politicii deConfidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractualaa raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. Inconditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sanu mai accesati/folositi serviciile FarmaciaMorpheus.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrareaconfidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatileefectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
FarmaciaMorpheus.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de FarmaciaMorpheus.ro. Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele FarmaciaMorpheus.ro, numai cuajutorul unui parinte sau tutore.
FarmaciaMorpheus.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al FarmaciaMorpheus.ro va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii darsi alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviciului FarmaciaMorpheus.ro. De asemenea, pentru a va abona lanewsletterul sau alertele FarmaciaMorpheus.ro va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina incare va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de FarmaciaMorpheus.ro, cu privire la modul in caresunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejareaintimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe FarmaciaMorpheus.roeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al FarmaciaMorpheus.ro
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costulfinal va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, decertificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe FarmaciaMorpheus.ro, suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe FarmaciaMorpheus.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrieiprodusului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru oanumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorulecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevantepentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platitinumerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mailinformatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand saefectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Pentru produsele din categoria OTC livrare se va face doar nominal.
\r\n

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul FarmaciaMorpheus.ro printransfer bancar/ordin de plata?Puteti cumpara produse prin FarmaciaMorpheus.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\\\”Comanda acum\\\”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta acomenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si saindicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mailare importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produselecomandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorectaincetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu vaputea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Dacaadresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucruprin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa defacturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata siconfirmati datele alegand \\\”Pasul urmator\\\”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece laurmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele defacturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati alesmetoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail ofactura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiindefectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii printransfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii deplata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, carereprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa vanzari[at]c-shop.ro, in maximum 24 de ore.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul deservice. Toate produsele comercializate au ogarantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa cese pot cumpara pe acest site.

X. Descrierea si returnarea produselor
FarmaciaMorpheus.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cutoate acestea, FarmaciaMorpheus.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altortipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curentesau fara erori. Daca un produs oferit de FarmaciaMorpheus.ro este diferit fata dedescrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectandprevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pecheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptiacazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;


XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri demateriale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de�  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari sialte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitatifalse. FarmaciaMorpheus.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sauedita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu areobligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe FarmaciaMorpheus.ro, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietateintelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prinpostarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe FarmaciaMorpheus.ro,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialelepostate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialelepostate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale FarmaciaMorpheus.ro.
FarmaciaMorpheus.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. FarmaciaMorpheus.ronu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. FarmaciaMorpheus.ro are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
FarmaciaMorpheus.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau serviciicatre FarmaciaMorpheus.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere saueroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FarmaciaMorpheus.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la FarmaciaMorpheus.ro, lipsa functionarii conexiunii lainternet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele FarmaciaMorpheus.ro, erorile de operare, precum sicazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
FarmaciaMorpheus.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta saprecum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea FarmaciaMorpheus.rosi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si aPoliticii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
FarmaciaMorpheus.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca atiobservat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa deemail: reclamatii[at]c-shop.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, saula adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul FarmaciaMorpheus.ro sunt guvernate dedispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertulelectronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice.
Termenii si conditiile FarmaciaMorpheus.ro se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FarmaciaMorpheus.ro.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelorjudecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
FarmaciaMorpheus.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul FarmaciaMorpheus.ro, fara oinstiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul FarmaciaMorpheus.ro aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile depe site-ul FarmaciaMorpheus.ro au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.