Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

Farmacia MORPHEUS, înființată în anul 1997, este o farmacie independentă, de referință în muncipiul Fălticeni. Scopul nostru principal este să vă îngrijim sănătatea, motiv pentru care vă ascultăm și ne adaptăm nevoilor dvs. pentru a vă oferi un serviciu de îngrijire farmaceutică într-un mod complet personalizat. 

Clienții noștri au încredere în noi, deoarece știu că aici vor găsi o atmosferă familială în care se vor simți confortabil și unde vor avea cel mai bun sprijin profesional.

Echipa noastră

Avem o echipă de profesioniști în formare continuă, care vă vor sfătui oferindu-vă servicii de cea mai înaltă calitate cu respectarea drepturilor individuale ale fiecărui pacient.

Îngrijire și consiliere farmaceutică

În calitate de farmaciști ne place să oferim cele mai bune îndrumări pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, astfel asigurăm o multitudine de produse la prețuri accesibile și participăm activ la monitorizarea farmacoterapeutică a fiecărui pacient.

Viziune

Dorim să atingem standarde înalte de profesionalism și responsabilitate în activitatea noastră, iar pentru aceasta oferim pacienților noștri o gamă variată de

medicamente, OTC-uri, suplimente nutritive, produse parafarmaceutice, cosmetice și produse de tehnică medicală .

Formule magistrale

Dorim să menținem conceptul de “farmacie traditionala”, de aceea ne-am păstrat functia de receptură, unde prepăram formule magistrale și oficinale pentru a oferi pacientului un serviciu cât mai personalizat.