Descriere
Aptamil Pepti Syneo 2, x400gPENTRU REGIMUL DIETETIC AL ALERGIEI LA PROTEINELE DIN LAPTELE DE VACA
Alergia este o reactie exagerată a sistemului imunitar fată de alimente sau de mediul inconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari si implică o reactie imunitară la proteina prezentă in lapte.
Cu o experientă de 40 de ani de cercetare in alergii, Nutricia desfăsoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de stiintă si experti. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti SYNEO™2, concepută pentru bebelusii diagnosticati cu alergie la proteinele din laptele de vacă.
Aptamil® Pepti SYNEO™2 este un aliment destinat unui scop medical special, care contine ingrediente cercetate stiintific.
Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutritional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.
Combinatia noastră patentată SYNEO™ contine GOS/FOS, complex de galacto- si fructooligozaharide, si Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găseste in mod natural in intestinul sugarului.
FOARTE IMPORTANT
Aptamil® Pepti SYNEO™2 se utilizează doar sub recomandare si supraveghere medicală si numai după instruirea mamei.
A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromisi.
Mod de utilizare:
1. Spală-te bine pe maini, sterilizează toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit pană la cca 40°C.
3. Toarnă in recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
4. Dozează pudra cu linguriţa din interiorul ambalajului.
5. Adaugă pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregătit (biberon).
6. Inchide biberonul şi agită-l imediat, vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
7. Verifică pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).
Ingrediente:
Maltodextrină, hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapită, ulei de floarea-soarelui bogat in acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ale acizilor grasi), fructooligozaharide, ulei de peste, clorură de potasiu, magneziu hidrogen fosfat, ulei din Mortierella alpina, clorură de sodiu, clorură de colină, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnitină, citrat de sodiu, DL-alfa tocoferil acetat, uridină 5′-monofosfat de sodiu, 5′-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5′-monofosfat adenozină, inozină 5′-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozină 5′-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină
Prezentare:
400 gr.